Gregor Samsa

Profile posts Latest activity Postings Media About Post areas

  • Nagot som dock ar valdigt positivt ar maten, jag gillar maten har, inte alls dalig som man hort att den ska va.
    Ja, alltsa herregud. Har tycker folk generellt satt att kvinnor ska stanna hemma med sina barn till exempel. Traditionellt satt hade man en nanny for att hjalpa mamman med barnen, att ha en nanny nar mamman ar pa jobbet (som i "min" familj) ar ganska kontroversiellt.
    Hmmm, nja, sadar. Jag kannar manga andra nannies genom barnen, sa det ar latt. Jag skulle anda saga att det ar lite lattare an i sverige.
    De skulle nog inte gilla om vi bara var hemma och kollade pa tv varje dag men man behover inte gora nat med dem hela tiden, det at ok att bara kolla pa tv ibland. Men jag forsoker gora nat varje dag for tiden gar fortare for mig da.
    Du far kolla nasta gang du ar i nordstan.

    Nej, det ar ok men jag kanner att jag borde gjort nat med dem. Gatt till biblioteket eller gatt och simmat eller nat.
    Ett vakum med andra ord. Jag skams lite for i formiddags var stora tjejen i skolan sa da lekte jag med den lilla men sen vi hamtade den stora tjejen fran skolan har de fatt leka for sig sjalva medans jag sitter framfor datorn men jag ar sa sjukt trott sa jag orkar bara inte.
    Det ar jatteskumt, en kompis har tagit en dle kort pa honom, ska forsoka hitta ett och visa dig. Har ont i orat idag, misstanker oroninflammation, inte kul alls. Hur ar det sjalv?
    Jag var dar sist i maj nan gang. Da sag jag honom. Han har suttit dar varje dag i flera ar. En gang overtalade vi 2 mormon missionarer att parat edm honom men han svarade bara mycket otrevligt att han inte var intresserad. Kollade nasta gang. Han brukar ha en gra fleece troja och en rod jacka.
    Det sitter en man pa en av bankarna bakom turistinformationen mitt pa "torget", de dar runda bankarna dar sjalva banken sitter runt en jattestor kruka. Han sitter dar JAMT fran ca 17.00. Han ser ut som en profet, jattemysko. Han ser inte direkt ut som en uteliggare men han har alltid en jattestor ryggsack med sig.
    Haha, ja om du missade det sa totalt attackerade en av dina vanner mig harom kvallen, helt sjukt, och anklagade mig for att ha skrivit nagra meddelanden till henne. Ingen aning om vad hon babbalde om, ett riktigt psykfall.
    Maste saga att jag kanner mig lite forolampad av att du ar "van" med min arkefiende har fran och med igar. :p
    Thank you for saying something about that awful post. I really appreciate that.
    Sorry it's taken me so long to reply, I've been at college all week.

    And no problem- I was really astounded by it, especially Michael Sheen's performance. Glad you enjoyed the reccomendation. :)

    xx
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Back
Top Bottom